Een ogenblik geduld a.u.b.

Motorverzekering

Met BD verzekeringen bespaart u vele euro's op uw motorverzekering. Vergelijk gratis en onafhankelijk de premie van verzekeraars voor uw motorverzekering.

De BD motorverzekering kunt u zelf samenstellen:

 • Stel uw motorverzekering op maat samen met de juiste aanvullende modules  .
 •  Aanvullende dekkingen

  Bij uw motorverzekering kunt u aanvullende modules afsluiten. Maak uw motorverzekering nog meer op maat door de juiste aanvullende modules te selecteren. Deze modules kunt u uitsluitend samen met een schadeverzekering afsluiten.

   Ongevallenverzekering opzittenden

  De opzittendenverzekering keert vaste bedragen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking geldt voor de chauffeur en voor de passagiers. De opzittendenverzekering biedt geen dekking voor wedstrijden en lesmotoren. De dekking vervalt ook als de chauffeur het voertuig niet mag besturen wegens bijvoorbeeld drank- of drugsgebruik of een ontzegging heeft van de rijbevoegdheid.

   Schadeverzekering opzittenden

  De Schadeverzekering opzittenden is een extra dekking die de gevolgschade voor bestuurder en passagiers dekt tot een bepaald bedrag, na een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking omvat zowel letselschade als schade aan bezittingen van de bestuurder of passagiers en gevolgschade.

   Helm, kleding en schoenen

  Deze aanvullende module dekt schade na een ongeval aan helm, kleding en schoenen na een ongeval met de motor.

   Verhaalsrechtsbijstand

  De verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt rechtsbijstand wanneer u schade of letsel oploopt door een ongeval met het verzekerde voertuig. Deze verzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

 • Winterstop of zomerdekking.
 • Accessoires kunt u apart verzekeren.
 • Met de uitbreidingsmodule “helm en kleding” kunt u uw motorkleding en helm meeverzekeren.
 • Via BD verzekeringen krijgt u op de motorverzekering dezelfde no-claim korting als op uw autoverzekering.
 • Lagere premie op uw verzekering bij een binnen stalling.

Gratis offerte

U kunt kosteloos en vrijblijvend de offerte voor uw motorverzekering per e-mail ontvangen door simpelweg de gegevens in de tool in te vullen. U ontvangt in uw e-mail binnen enkele minuten de offerte.

Online uw verzekering afsluiten

Indien u de gekozen motorverzekering direct wilt afsluiten kunt u binnen enkele stappen de aanvraag indienen. U ontvangt per e-mail direct een bevestiging zodat u zeker weet of u verzekerd bent met de motor en zorgeloos kunt gaan rijden. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u het polisblad en groene kaart (per post of per e-mail) binnen enkele dagen.

Contact over uw motorverzekering

Mocht u onverhoopt in de calculatie-tool tegen vragen aanlopen of hulp nodig hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren altijd bellen op telefoonnummer 085-0445000. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Bereken meteen uw premie en bespaar

Heeft u een vraag en wilt u graag telefonisch contact met onze medewerkers?


Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?


Of ga naar de contact pagina