Een ogenblik geduld a.u.b.

Reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering kent in basis een aantal modules waarvoor u kunt kiezen, De basisdekking geeft recht op hulpverlening door de verzekeraar en dekking van onvoorziene uitgaven.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • regelen van vervoer bij repatriëring;
  • verzorgen van medische begeleiding tijdens de terugreis of verzenden van medicijnen;
  • verzorgen van advies en overige noodzakelijke hulp;
  • schade, veroorzaakt aan het vakantieverblijf;

De uitgebreide beschrijving van de basisdekking kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden.

Naast de basisdekking kent de reisverzekering een aantal extra rubrieken waarmee u uit kunt breiden:

 Bagage:
Uw bagage is verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging tot een maximum bedrag.

 Medische kosten:
De reisverzekering vergoedt noodzakelijke geneeskundige kosten die de zorgverzekering niet vergoedt, bijvoorbeeld omdat de tarieven in het buitenland hoger liggen dan in Nederland. Vanzelfsprekend dient u wel over een ziektekostenverzekering te beschikken.

 Ongevallen:
U kunt een extra ongevallenverzekering afsluiten die tot uitkering komt bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval gedurende de vakantie.

 Sport:
De basis verzekering vergoedt niet alle kosten die verband houden met het beoefenen van een sport. Denkt u bijvoorbeeld aan de skiuitrusting die u tijdens de wintersportvakantie meeneemt.

 Geld:
U kunt geld en andere wettige betaalmiddelen apart verzekeren tegen diefstal.

 Vervangend vervoer en verblijf:
Als de auto, caravan of camper niet meer beschikbaar is om de reis voort te zetten kunt u gedurende de rest van de vakantie (tot maximaal 30 dagen) beschikken over vervangend vervoer of een vervangend verblijf.

 Annulering:
Dit vergoedt de kosten van de annulering van de reis als de vakantie door een geldige onvoorziene gebeurtenis niet door kan gaan, uitgesteld moet worden, of afgebroken moet worden. Bij voortijdig vertrek vergoedt deze annuleringsverzekering de gederfde vakantie “naar ieders aandeel”.

 Garantie-annulering:
Met een “garantie-annulering” vergoedt de verzekering de totale reissom (tot een maximum) als de vakantiereis door een geldige onvoorziene gebeurtenis niet door kan gaan, uitgesteld moet worden, of afgebroken moet worden.

 Rechtsbijstand:
Als er juridische meningsverschillen zijn over de contracten die u in rechtstreeks verband met de reis heeft gesloten en er is sprake van een financieel belang van minimaal € 125,-, wordt rechtsbijstand verleend. (Geschillen over deze reisverzekering vallen hier niet onder)

 Personal Service:
Deze dekking geldt gedurende de hele looptijd van de verzekering en biedt dienstverlening bij het beheren van waardevolle documenten.

 Recreatiedekking Nederland:
Biedt dekking tijdens weekenden en vakanties in Nederland met eigen caravan of boot.

 Extra sportuitrusting:
Biedt mogelijkheid om een extra bagageverzekering af te sluiten om een dure sportuitrusting te verzekeren tegen diefstal en verlies.

 Topdekking:
Biedt extra dekkingsmogelijkheden voor geld en vakantie uitrusting.

Veelgestelde vragen

Bereken meteen uw premie en bespaar

Heeft u een vraag en wilt u graag telefonisch contact met onze medewerkers?


Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?


Of ga naar de contact pagina