Een ogenblik geduld a.u.b.

Over ons

BD Lease bestaat sinds 1997 en is als onafhankelijk tussenpersoon inmiddels één van de grootste intermediairs van Nederland op het gebied van leasing en financiering. Door intensief te kijken en te vergelijken zijn onze klanten altijd verzekerd van de scherpste tarieven, gekoppeld aan de best mogelijke voorwaarden.

BD Verzekeringen is een onderdeel van BD Lease en werkt samen met diverse aangesloten kwaliteits-verzekeraars. Doordat wij vergelijken en onze inkoopkracht bundelen bent u altijd verzekerd van de beste deal!

Doordat ons team goed opgeleid is zijn wij in staat om altijd de juiste prijs en kwaltiteits verhouding te waarborgen. Zo gaat u met een prettig gevoel op weg.
Veel van onze klanten hebben op deze manier al honderden euro’s op hun verzekeringen kunnen besparen.

Werkwijze van BD Verzekeringen:
Gemak dient de mens. Via onze website kunt u door invoering van slechts enkele gegevens een premieberekening maken. Wij tonen de meest interessante aanbiedingen van de bij ons aangesloten verzekerings-maatschappijen. U kunt tevens de polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Binnen drie muisklikken heeft u een verzekering aangevraagd waarna de dekkingsbevestiging binnen enkele minuten naar u wordt gemaild.

Via onze site kunt u dus gemakkelijk en voordelig uw verzekeringszaken regelen. Onze website is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Na activering van de verzekering ontvangt u een APP met uw polismap. Hierdoor heeft u altijd alle relevante informatie bij de hand en kunt u wijzigingen, schades etc direct doorgeven.

Contact:
Veel van onze concurrenten kiezen ervoor om uitsluitend via e-mail bereikbaar te zijn. Een goede bereikbaarheid staat bij BD Verzekeringen voorop. Wij willen altijd dicht bij de klant staan en de lijnen zo kort mogelijk houden. Daarom zorgen wij continue voor een goede bereikbaarheid van medewerkers die u inhoudelijk goed te word kunnen staan.

Execution only
Als u via de website van BD Verzekeringen een verzekering afsluit, maakt u zelf de keuze voor het verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag zelf de benodigde gegevens in. Omdat hierbij geen advies door ons wordt gegeven is er sprake van “execution only”. BD Verzekeringen kan derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade die wordt ondervonden door gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.
Uiteraard kunt u bij vragen over aanbiedingen, dekkingen, voorwaarden of iets anders altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er altijd alles aan doen om u zo helder mogelijk te informeren.

Privacybeleid BD Verzekeringen
BD Verzekeringen respecteert uw privacy en stelt alles in het werk om deze te beschermen.
Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor u ons uw gegevens heeft verstrekt en voor de bedrijfsvoering van de BD Verzekeringen.
BD Verzekeringen confomeert zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.

Heeft u een vraag en wilt u graag telefonisch contact met onze medewerkers?


Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?


Of ga naar de contact pagina